Jump to content

Mood panel link's limitation?


Fire Starter
 Share

Recommended Posts

I tried to post a bigger link from youtube using tinyurl.com. The resulted link is 26 characters. When I entered it though, the system says "[color=#ff0000]Too many characters[/color]" or something similar. Now, when I get the "short" link from youtube.com (without the specified time, which I wanted to use) it results into 27-charaters string, but it is accepted from the system.

Link to comment
Share on other sites

Unless the counter is wrong somehow, even after few refreshes, I was keeping below the limit with 2-3 chars spare.

Just tried again... I am not sure what the frack happened, but now the link Is working. This may either closed or deleted. Apparently the problem was in my TV set...

Link to comment
Share on other sites

  • Root Admin

yeah i reported that bug a while ago, it wont necessarily let you post Status' *near* the limit, i guess i will bump it again.

Edited by Chewett
edited to change links to status's i havent found issues with posting massive status'
Link to comment
Share on other sites

[quote name='Fire Starter' timestamp='1331889160' post='106706'] @Pipz - how is this related? [/quote]
I think Pipz was commenting about the Apostrophe in "Don't" displaying as not being "Don\'t"

Link to comment
Share on other sites

Could be, but I am not using " the Apostrophe in "Don't" ", I use the "[size=7][b]`[/b][/size]" symbol instead for some time now :)

Anyway, to replicate the event I must remember and type exactly what was on my mind yesterday. Which always proves impossible :D

Edited by Fire Starter
Link to comment
Share on other sites

  • Root Admin

there is something wrong with ' being counted as more than one char, try typing ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

as grido mentioned, its probably the escaping of the nasty '

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Maebius' timestamp='1331890120' post='106711']
I think Pipz was commenting about the Apostrophe in "Don't" displaying as not being "Don\'t"
[/quote]
Yes, that was my intention, sorry. I tried Chewett's suggestion, and I understand now.

Link to comment
Share on other sites

No need to appologize - maybe I was using the "wrong" apostrophe after all :D And when they stack the problem appears. This is the only logical explanation, I just have misunderstood the system's message .

Maybe I still fail sometimes to remember, that I have to use the "[size=6][b]`[/b][/size]" instead.

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Forum Statistics

    17.4k
    Total Topics
    182k
    Total Posts
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Recent Event Reviews

×
×
  • Create New...